PIZZA PICOTTA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 525 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Picotta. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 16:01 Love the pizza’s! They never disappoint, thank you Pizza Picotta;)
14 jun 2024 om 7:46 Beetje teleurstellend. Jammer van de dikke broodbodem. Ik had van een Italiaan een originele dunne pizza bodem verwacht. Het brood was ook een beetje ‘chewie’ . De extra olijven en rode uien waren goed verstopt en het extra geld niet waard.
9 jun 2024 om 23:29 Lekkerste pizza van Den Bosch! Mooie en lekkere combinaties als topping. Deze keer weer goed gevuld. Omdat de bezorging lang duurde (het was zondag) kregen we er wat extra’s bij. Geheel uit eigen beweging van Picotta zelf, hele fijne service! Dankje!
9 jun 2024 om 20:40 Een beetje vertraging maar daarvoor super lekkere toetjes ter compensatie gekregen en de pizza’s waren top! Dus helemaal super en goede service. Zeker een aanrader :)
9 jun 2024 om 19:23 Weer heerlijk. Echt lekkere glutenvrije pizza. Gelukkig was de bezorgtijd korter dan de vorige keer.
8 jun 2024 om 20:40 Behoorlijk teleurstellend, alle vier de pizza’s waren enorm slap, zelfs de korst niet knapperig. Beleg was niet spectaculair, beetje karig! Zonde
7 jun 2024 om 22:52 delicious
7 jun 2024 om 22:00 Arrived cold. Driver did offer a refund but it took over an hour and was too late to order anything else. Pizza was quite salty but I'm sure it would be better hot Real shame
3 jun 2024 om 21:05 We bestellen regelmatig bij Pizza Picotta Den Bosch en vinden deze pizza’s kwalitatief veel beter dan bekende ketens. Normaliter altijd positieve ervaring, maar helaas nu een pizza waar de ham ontbrak. Jammer voor de smaak en prijs, dus ** ipv *****
30 mei 2024 om 21:05 Ik bestelde een broodje en moest daar 1 uur en 15 minuten op wachten. De tijd versprong steeds naar een later tijdstip in de tracker. Toen ik de bezorger zag aankomen stond hij bij het verkeerde huisnummer, moest op m'n balkon roepen. Broodje was kou
30 mei 2024 om 20:47 Ik had extra gorgonzola aangevinkt en er lag letterlijk 2cm gorgonzola op, op 1 plek van de pizza. Het deeg was ook niet erg goed. Bezorging snel.
26 mei 2024 om 20:25 Heerlijke pizza’s!