PIZZA PICOTTA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 310 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Picotta. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 23:11 Alsof je weer even in Italië bent, authentieke smaken en vers bereid. Heerlijke pizzas. Ook de desserts zijn hier zalig. We hebben echt genoten. Ze hadden heel snel bezorgd. Super fijn want we hadden trek.
25 jan 2023 om 20:03 Lekkere pizza’s, alleen niet gesneden en niet meer zo warm bij aankomst. Daarnaast in de ochtend al besteld met als besteltijd 18:00 uur, alleen toch om 18:35 pas op locatie.
23 jan 2023 om 22:14 Definitely one of the best pizzas in town, but unfortunately pizza had cooled down a bit and seemed like the toppings had shifted (bump on the road?). Anyhow taste was very good and for my distance delivery can't be much faster, so good experience
21 jan 2023 om 17:02 Zeer smaakvolle lunch. Ik ga hier veel vaker bestellen!
15 jan 2023 om 13:08 fantastische pizza! het was heerlijk met de extra burrata
14 jan 2023 om 20:52 Het was rcht heel goed, en de tartuffo toetje ook
13 jan 2023 om 23:04 Top
12 jan 2023 om 19:27 beste italiaanse pizza’s in den bosch! super lekker
7 jan 2023 om 19:36 Nog nooit zo een gore pizza gehad. De pizza van domino’s is nog beter dan dit. Nooit meer!
4 jan 2023 om 21:26 Goed
2 jan 2023 om 0:49 Heel lekker!
17 dec 2022 om 20:06 Super nice pizza! best in den bosch for me