PIZZA PICOTTA

PIZZA PICOTTA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 231 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Picotta. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 22:11 Pizza was lekker!!!!!
20 mei 2022 om 11:48 Ik stelde mijn eigen pizza samen. De hoeveel kaas met salami klopte gewoon niet. De pizza smaakte bijna naar niets ook al zat er gorgonzola op. Ik vroeg voor salami en er waren misschien 5 plakjes salami erop. Heel teleurstellend.
15 mei 2022 om 20:02 Slap pizza voor 16 euro zou je toch wat meer verwachten . En bezorging ook bijna 5 euro zijn ze niet normaal daar. Laatste keer voor mij . Als je moet voor een pizzatje en blikje cola 23 euro betalen !? Dan moet je goeie pizza krijgen denk ik .
4 mei 2022 om 21:19 Lekker lekker lekker 100% recommended !!!!
28 apr 2022 om 21:52 I have tried every pizza in den Bosch and I will totally go over and over for Picotta really Italian pizza said by someone that is Italian! Buonisima
25 apr 2022 om 9:38 Geweldige bodems. De Diavola Hot Honey is echt onze favoriet.
23 apr 2022 om 22:02 Best Italian pizza in den Bosch.
22 apr 2022 om 17:52 Ze maken hun naam waar als lekkerste pizza van Den Bosch! De pizza’s waren vers en warm. We hadden wat problemen met reistijd maar ze waren toen ook heel flexibel en klantvriendelijk!
14 apr 2022 om 23:44 Simply the best!
14 apr 2022 om 0:14 Eten was lekker! Duurde helaas langer dan was aangegeven. Omdat de bezorger te laat kwam opdagen. Maar netjes opgelost
11 apr 2022 om 8:11 Great pizza as usual, only problem was it wasn’t sliced when it arrived. We order from here regularly, and will definitely continue to do so.
10 apr 2022 om 9:45 Pizza’s waren erg lekker maar bezorging niet helemaal goed gegaan. Restaurant goed geholpen met oplossing en erg vriendelijk.